Title Image

prijatelji živali

V preteklih nekaj mesecih sva z Vicky imeli pomembno nalogo, in sicer sodelovanje pri projektu Prijatelji živali.

Projekt je predstavil Hofer Slovenija, preko njega pa so že v preteklosti na različne načine pomagali živalim. Več o projektu: Prijatelji živali
Hofer ima tudi svoje tako imenovane Ambasadorčke. Prav nekaj izmed teh sva z Vicky obiskali v novembru, decembru in januarju z ciljem pomagati poiskati prave domove s pomočjo video in foto vsebin. Vsak izmed njih popolnoma drugačen, a hkrati neskončno ljubeč in željan prav posebne družine. Vicky je, kot vedno, z mirnim pristopom odgirala svojo vlogo, in jim verjetno nekajkrat šepnila, kakšne prikupne, velike oči morajo pokazati, ko dobijo obisk potencialnih posvojiteljev. Ona to prakticira čisto vsak dan, ko izisiljuje za hrano. Menda prav vsakič vžge! ;) Med drugim smo vsakemu izmed njih donirali en kup pasjih in mačjih priboljškov, ki bodo polnili trebuščke še kar nekaj časa.

 

Naj vam predstavim nekaj smrčkov, ki iščejo nov dom.

 

TARA

V začetku novembra sva spoznali Taro, ki je 10 letna husky-ovčar (z)mešanka iz Društva Lajka, ki je pri svoji starosti tako polna energije, da obvezno rabi nekoga, ki bi ji dnevno nudil polno aktivnosti, predvsem pa dolge sprehode.

Društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka
Cesta v Mestni log 33, 1000 Ljubljana
www.lajka.org
info@lajka.org
Tel.: 041 446 085

ARI

Ari je živahen črn muc, ki ga prirojena drugačna drža zadnje tačke popolnoma nič ne ovira pri plezanju in igranju. Kot bi vedel, je takoj ko smo vstopili v sobo a bi ga posneli, pritekel pozdravit. Trenutno biva v Mačji Hiši in čaka na čisto svoj, ljubeč dom.

Zavod Mačja hiša, zavod za oskrbo mačk in osveščanje
Groharjeva ulica 8, 3000 Celje
www.macjahisa.si
info@macjahisa.si
Tel.: 040 937 959

 

DASTI

Dasti je nadvse simpatičen mešanček, z goro energije ki jo je pripravljen porabiti z aktivnim lastnikom. Vsekakor potrebuje nekoga, ki mu bo nudil redne sprehode in morda še kakšno mentalno zaposlitev, saj je izredno razigran in pripravljen na kakršno koli delo.

Zavetišče za živali Maribor
Avtomobilska ulica 25, 2000 Maribor
http://www.zavetisce-mb.si
info@zavetisce-mb.si
Tel.: 02 480 16 60

Zaželjeno je tudi deljenje ali katera koli vrsta širjenja glasu. Tile lepotci definitivno potrebujejo fantatsične domove.
Če sam poznaš koga, ki išče štirinožca ki ima lastnosti kateregakoli izmed njih, absolutno posreduj kontakt! :)

No Comments

Post a Comment